OM OSS

PERGOLUX

Ett kvalitetsmärke från Norge

Vår vision

Allt fler drömmer om att uppgradera sin uteplats. Inte bara för att uppnå ett ökat bruksvärde eller för att ge en estetisk skjuts åt sin trädgård; Men framför allt för att skapa oförglömliga stunder med sina vänner och nära och kära.

Väldigt ofta förblir det bara en dröm. Även om den ofta står högst upp på önskelistan, prioriteras den ned på grund av investeringens storlek.

Vad PERGOLUX älskar mer än själva drömmen är att förverkliga den! PERGOLUX levererar fantastiska produkter för uteplatsen som håller hög kvalitet. Produkterna har smarta lösningar, är lätta att installera och har kort leveranstid. Men framför allt erbjuder vi allt till fantastiska priser.

Vår vision är därför enkel, men tydlig: Vi gör drömmen möjlig!

"Vi gör drömmen möjlig"

Inte en helt "vanlig" pergolaleverantör

Vi på PERGOLUX gillar att göra saker lite annorlunda. Med personlig vägledning, norsk design och blixtsnabb leverans förnyar vi utomhusbranschen och förverkligar tusentals vackra trädgårdsdrömmar varje år.

Personlig kundservice kl. 08-21

Vi vet att vissa kan tycka att det är utmanande att handla online och kan vara lite osäkra på om produkten passar eller inte. Därför erbjuder vi personlig vägledning alla dagar kl. 08-21 (9-21). Våra duktiga medarbetare har bred kompetens inom våra produkter och kan även ge bra tips på hur du får ut det mesta av din uteplats.

Exklusiva produkter behöver inte "kosta skjortan"

Som de flesta skandinavier är vi både kvalitets- och prismedvetna. Med över 10 års erfarenhet i branschen har vi utvecklat en exklusiv produkt som inte "kostar skjortan". Det uppnår vi genom att äga hela processen från idé till färdig produkt utan onödiga mellanhänder.

Superenkel montering

Vi har också stort fokus på att våra produkter ska vara lätta att montera. Genom att förenkla installationsprocessen och erbjuda tydliga installationsinstruktioner kan våra kunder enkelt installera en PERGOLUX-produkt.

3x3 PERGOLUX på terrass

Våra värderingar

Vi är PASSIONERADE måna om vad vi vill uppnå för våra kunder, nämligen en magisk uteplats.

Vi ska vara PERSONLIGA. Vi tar tillvara på teknikens otaliga möjligheter, utan att förlora den personliga relationen med kunden.

Vi är KOSTNADSEFFEKTIVA och fokuserar på att säkerställa att våra kunder får mest valuta för pengarna.

Hälsa på teamet i PERGOLUX 👋

Ett ungt och engagerat team som brinner för att du ska få ut så mycket som möjligt av din trädgårdsdröm!