Pergoladesign - Moderna uttryck för trädgård och terrass

Pergoladesign - Moderna uttryck för trädgård och terrass

Utformningen av utomhusområdet är en grundläggande del av modern trädgårdsarkitektur. I detta sammanhang spelar pergolor, särskilt de med modern pergoladesign, en central roll. De utvidgar inte bara din boendeyta utan fungerar också som en estetisk höjdpunkt och ger skydd mot elementen. Modern pergoladesign ger dig många möjligheter, oavsett om det är minimalistiskt utformat, överdådigt dekorerat i boho-stil eller klassiskt elegant. Skapa din utomhusdröm i enlighet med dina personliga preferenser.

Pergolatyper - Mångfald för varje smak

Utforska den fascinerende verden av pergoladesign och låt dig inspireras. Föreställ dig att sitta under en pergola med lamelltak och känna de varma solstrålarna mot din hud. Du kan enkelt justera taket för att få exakt rätt mängd skugga och skapa en bekväm atmosfär. Oavsett om du vill luta dig tillbaka och koppla av eller bjuda in vänner och familj till en trevlig kväll utomhus, ger dessa pergolatyper dig perfekt flexibilitet.

Pergola Sundream: Komfort och estetik

Vad sägs om PERGOLUX Pergola Sundream? Föreställ dig följande bild: Du njuter av en skön bris medan du sitter i skuggan och njuter av en svalkande dryck. Med den motoriserade skugglösningen kan du anpassa pergolan efter dina önskemål. På så sätt skapar du en perfekt atmosfär där du kan njuta av naturen och sällskapet av dina kära till fullo. Den här pergoladesignen förenar komfort och atmosfär.

Skydance Pergola: Elegans och stil

Om du uppskattar modern pergoladesign kommer PERGOLUX Pergola Skydance att imponera på dig. Den minimalistiska estetiken smälter sömlöst in i olika miljöer och ger din utomhusyta en touch av elegans och stil. Du kommer bli förtjust över den enkla skönheten i denna pergoladesign och förvandla din utomhusyta till en modern oas.

Crystal uterum: Natur och trivsel

Om du vill kunna använda din pergola utan kompromisser året runt, är PERGOLUX Crystal vinterträdgård det perfekta valet för dig. Denna pergoladesign, med sina glasväggar, ger dig skydd mot vind, regn och kyla samtidigt som du fortfarande kan njuta av naturens skönhet omkring dig. Skapa dig en mysig plats där du kan uppleva årstiderna på nära håll samtidigt som du är varm och skyddad.

Pergola med glastak: Oändlig utsikt

Om du strävar efter att uppnå öppenhet och elegans är PERGOLUX Crystal glastak det perfekta valet. Du kan sitta under det transparenta glastaket och njuta av den obegränsade utsikten mot himlen och din omgivning. Denna typ av pergoladesign skapar en inbjudande atmosfär samtidigt som den sätter en arkitektonisk standard. Om du vill imponera på dina gäster är detta pergolan för dig.

Visuella höjdpunkter i pergoladesign

En pergola ger inte bara funktionella fördelar utan imponerar även visuellt. Den utgör en modern accent som förvandlar din trädgård eller terrass till en inspirerande paradisisk plats. Här är några sätt att göra din pergoladesign till en verklig höjdpunkt:

En atmosfär att drömma om

Ljus spelar en avgörande roll för att skapa en atmosfärisk pergoladesign. Använd PERGOLUX LED-remsor för att förvandla din pergola till en stämningsfull sagovärld. Integrera lyktor och lampor längs pergolans balkar för att skapa en subtil, varm glöd. Lägg till hängande eller solcellsdrivna lampor för att skapa en magisk touch av elegans. Med rätt belysning kan du förvandla din pergola till en plats där drömmar blir verklighet.

Leken mellan ljus och skugga

Ännu ett fascinerande element i pergoladesign är skugglek. Det mjuka spelet mellan ljus och skugga skapar en förtrollande atmosfär som appellerar till dina sinnen. Genom att använda smart placerade dekorationer, som växter eller skulpturer, kan du skapa fascinerande skuggmönster som gör din pergola till en unik konstverk. Det är som en levande installation som förändras under dagen och erbjuder oändliga visuella stimulanser.

Den gröna oasen

Integreringen av växter i pergoladesignen ger ditt utomhusområde en naturlig och levande atmosfär. Genom att låta klätterväxter växa längs pergolans balkar eller placera blomsterarrangemang på smarta platser skapar du en grön oas. Växterna fungerar inte bara som visuella höjdpunkter. Under varma dagar ger de skugga och skapar ett behagligt mikroklimat. Genom att kombinera natur och design blir din pergola en harmonisk tillflyktsort som inbjuder dig att njuta av dess skönhet och friskhet.

Tillbehör för den perfekta pergoladesignen

Rätt tillbehör kan komplettera pergoladesignen och ge ditt utomhusområde den sista touchen.

Pergolatillbehör är inte bara praktiska utan också estetiskt tilltalande. De lyfter fram skönheten och ökar bekvämligheten hos din pergola på ett betydande sätt. Skärmbaserade gardiner och glasväggar ger pålitligt skydd och integritet. Ribbväggar och integrerade värmelampor kompletterar pergoladesignen och skapar en mysig atmosfär. Rätt tillbehör förvandlar din pergola till en unik och individuell fristad.

Sidoskydd: Balans mellan ljus och integritet

Integrera sidoskydd på sidoväggarna av din pergola som sol- och insynsskydd. Genom att integrera dessa steglöst justerbara textilnät kommer de i hög grad förbättra din pergoladesign och skapa en mysig atmosfär.

Glasväggar: En kombination av skydd och öppenhet

Glassvegger är det perfekta tillägget till din pergoladesign för att skapa en harmonisk koppling mellan inomhus- och utomhusområdet. De ger dig skydd mot vind, regn och kyla samtidigt som du kan njuta av en oslagbar utsikt över din omgivning. Genom att integrera glasväggar blir din pergola en skyddad fristad som ändå ger dig känslan av öppenhet och frihet.

Ribbvägg i trä: Naturligt utseende och diskret skydd

Med en PERGOLUX ribbvägg tillför du en naturlig och rustik touch till din pergola, vilket får din pergoladesign att lysa. Treskärmarna skapar en varm och inbjudande atmosfär. Upptäck den perfekta balansen mellan estetik och funktionalitet med en treskjermvegg som fulländar din pergoladesign.

Skapa värde - Pergoladesign som en investering i ditt utomhusområde

Transformera ditt utomhusområde till ditt alldeles egna privata paradis med en modern pergoladesign. Investera i en pergola som förbättrar din livsstil och låter dig spendera mer tid utomhus. Skapa en oas av avkoppling, socialt umgänge och inspiration. Dra nytta av de många möjligheterna i pergoladesignen för att förvandla din trädgård, terrass eller takterrass till en plats där du kan njuta av att vistas året runt. Låt dig inspireras och gör ditt utomhusområde till en verklig höjdpunkt!


Rea
PERGOLUX Sidoskydd S1
från 8 000 kr Ordinarie pris 10 000 kr Spara 20%
Rea
PERGOLUX Glasväggar S1
från 19 680 kr Ordinarie pris 24 600 kr Spara 20%
Utsåld
PERGOLUX Ribbvägg S1
från 11 000 kr
Rea
PERGOLUX LED-Ljus S1
från 2 990 kr Ordinarie pris 3 985 kr Spara 25%
PERGOLUX Värmelampa
3 600 kr