Pergola inspiration 2022

Pergolux pergola med ribbvägg i färgen antrasitgrå

Livet med pergola - inspiration till uteplatsen

Livet med en pergola på uteplatsen ger många möjligheter. Var du placerar pergolan, hur den ser ut och hur du inreder den kommer att påverka hur mycket och hur du använder din uteplats. Fortsätt läsa för att få inspiration till hur du kan använda din pergola.

3x4 Pergolux pergola med ribbvägg

En pergola till alla tillfällen

Pergola kan användas till många olika tillfällen. Du kan använda den till egentid, bara du och din favoritbok, eller njuta av utsikten från altanen. Vi tycker det är viktigt att prioritera tid för sig själv, samtidigt som pergolan är allra bäst då den delas med andra. PERGOLUX Pergola är skapad för familjen. Här kan du och din partner fundera på livets stora över ett glas vin, eller samla hela familjen till vardagsmys.

Middag under Pergolux pergola med familjen

Har du små eller stora barn kan pergolan bra användas av barnen då de har vänner på besök. Duka upp till barnfest i pergolan och njut av att få ha festen ute!

Barnfest under Pergolux pergola

Hemma eller på sommarstugan

Pergolux pergola på sommarstuga

En pergola passar på alla ställen där du vill spendera mera tid ute. Den kan vara ett område som ger ett avbrott från vardagens stress och plikter. Pergolan kan också plasseras på sommarstugan, du kan inte få mera avkoppling än det!

Flera av våra kunder älskar att sitta under sin PERGOLUX Pergola så mycket att de har beställt samma pergola att ha hemma på terrassen och en till sommarstugan!

En pergola med tillbehör

En pergola på uteplatsen ger mycket glädje de dagar det regnar eller är stark sol. Önskar du bättre skydd mot vädret kan vi rekommendera ribbväggar, sidoskydd eller skjutbara väggar av glas. 

Pergolux pergola med sidoskydd

Sätt pricken över i-et med en värmelampa eller grill/bålpanna - båda produkterna kommer att ge god stämning och extra värme på kyligare kvällar.

Hur blir DIN pergola?

Det finns många storlekar av pergola på marknaden. Vi har valt att satsa på de färgerna som tilltalar de flesta och passar fint till nordiska hus. Vi har utvecklat Norges mest populära pergola i de mest efterfrågade storlekarna.

Du kan beställa vår pergola i följande storlekar:

  • 3x3 meter
  • 3x4 meter
  • 4x4 meter
  • 4x6 meter

Du kan beställa vår pergola i följande färger:

  • Vit RAL 9016
  • Antrasitgrå RAL 7016

Ta din uteplats till ett nytt nivå med en PERGOLUX Pergola!


Rea
PERGOLUX Sidoskydd S1
från 8 000 kr Ordinarie pris 10 000 kr Spara 20%
Rea
PERGOLUX Glasväggar S1
från 19 680 kr Ordinarie pris 24 600 kr Spara 20%
PERGOLUX Ribbvägg S1
från 11 000 kr
Rea
PERGOLUX LED-Ljus S1
från 2 990 kr Ordinarie pris 3 985 kr Spara 25%
PERGOLUX Värmelampa
3 600 kr