Pergola med ribbvägg - en populär trend

Pergola med ribbvägg - en populär trend

Nu när dagarna blir längre och solen börjar titta fram är det perfekt att tillbringa mer tid utomhus. Om du har en trädgård kan du höja den till nästa nivå med en ribbvägg-pergola på 3x4 meter. Med en sådan kan du njuta av utomhusmiljön på ett ännu mer elegant sätt!

Men innan du köper en pergola är det viktigt att veta vad du ska leta efter och vad som skiljer modeller med ribbvägg från andra. Hos PERGOLUX hjälper vi dig gärna att välja rätt pergola för just dina behov. Vi kan ge dig all information du behöver om våra ribbvägg-pergolor och deras funktioner. Kontakta oss idag för att lära dig mer!

Därför är pergolor så populära!

En överbyggd pergola har flera fördelar.
Den ger dig möjlighet att sitta bekvämt i din trädgård oavsett väderförhållanden. Oavsett om du vill ha en avkopplande stund på egen hand eller umgås med vänner och familj är pergolor definitivt höjdpunkter för utomhusmiljön.
Följande fördelar talar för deras popularitet:

  • Privatliv
  • Skydd mot väder och vind
  • Stilfull utformning av utomhusområdet

Särskilt populära är också ribbvägg-pergolor med dimensionerna 3x4 meter.. Men vad gör dem så eftertraktade?

Därför är pergolor med ribbvägg så trendy

Vid köp av pergolor har du olika alternativ att välja mellan. En av de mest populära är ribbvägg-pergolor. En ribbvägg-pergola med storleken 3x4 meter har visat sig vara särskilt attraktiv.

För det första kan en ribbvägg-pergola på 3x4 meter skydda mot vind och väder. PERGOLUX ribbvägg-pergola kan klara vindhastigheter på upp till 120 km/h. På så sätt uppstår inte ett för högt tryck på taket. Eftersom en belastning av vind och nederbörd kan påverka stabiliteten i pergolan negativt. Men med en ribbvägg-pergola kan detta undvikas.

Ribbvägg-pergolan på 3x4 meter från PERGOLUX är konstruerad så att du även kan tillbringa tid utomhus under blåsiga förhållanden.

På grund av det optimala skyddet behöver du och dina trädgårdsmöbler inte utsättas för vind och regn under taket.
Dessutom är det storleken som talar för en ribbvägg-pergola på 3x4 meter. Måtten anses vara idealiska för att skapa tillräckligt med skyddad plats i trädgården. Således passar pergolan bra i din utomhusmiljö, tar inte upp för mycket plats, men möjliggör placering av olika trädgårdsmöbler. Dessutom är en ribbvägg-pergola på 3x4 meter mycket praktisk jämfört med mindre modeller. Om du har en stor trädgård rekommenderar vi modeller med minst 3x4 meters storlek.

Dra nytta av en annan fördel med en ribbvägg-pergola i storleken 3x4 meter: skydda dig mot starka solstrålar och nyfikna blickar! Med en insynsskydd kan du inte bara skydda dig från farliga UV-strålar på sommaren - du får också högsta möjliga integritet. Så njut av avkoppling utomhus!

Lamell-pergola 3x4 meter - hitta rätt storlek

Om du planerar din utomhusmiljö bör du tänka noggrant på storleken på din lamell-pergola. Måtten 3x4 meter har visat sig vara lämpliga i de flesta fall. Så här kan du kontrollera om måtten passar för dig i det individuella fallet:

  • Rita upp allt som ska vara under pergolan. Detta inkluderar soffor, solstolar, bord och andra trädgårdsmöbler.
  • Använd en skala på 1:20. Så representerar en kvadrat på ett rutat papper 10 cm i verkligheten.
  • Beräkna 30 extra centimeter. Så kan du flytta stolarna om du behöver det.

Är du fortfarande inte helt säker på om en lamell-pergola på 3x4 meter passar för dig efter dina beräkningar? Kontakta PERGOLUX! Vi är tillgängliga dagligen från 08:00 till 22:00 via chatt och erbjuder även videotelefon för att kunna ge våra kunder rådgivning direkt i deras trädgård. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt modell och lämpligt tillbehör.

Så hittar du rätt lamell-pergola på 3x4 meter: Tips och råd

För att du ska kunna njuta fullt ut av fördelarna med en lamell-pergola på 3x4 meter bör du vid köp tänka på några faktorer. Inte alla modeller på marknaden är likvärdiga.

När du köper en pergola bör du alltid leta efter hög kvalitet. På PERGOLUX använder vi utvalda, stabila material och ser till att arbetet är noggrant utfört. På så sätt kan vi erbjuda dig högkvalitativa produkter med hög stabilitet.

Din lamell-pergola på 3x4 meter bör vara vattentät och stabil. En pergola är trots allt avsedd att kunna tillbringa tid utomhus även under regn och blåst. Vid valet av din lamell-pergola på 3x4 meter, se därför till att den är garanterat vattentät. På så sätt håller dina trädgårdsmöbler sig torra och håller längre. Och du och dina gäster förblir torra under taket.

Ribbvägg-pergola med 3x4 meter hos PERGOLUX

Som experter inom området pergolor vet vi på PERGOLUX precis vad som är viktigt vid köp. Vi hjälper gärna till med vår kunskap så att du kan fatta det rätta beslutet. Vi strävar efter att hitta en ribbpergola på 3x4 m som uppfyller exakt dina behov, så att du kan ha nytta av produkten under en lång tid.

Om du har några frågor eller önskar en detaljerad köprådgivning för våre ribbpergolor, tveka inte att kontakta oss! Vi kan ta emot samtal via chatt, telefon, FaceTime eller Zoom - vi talar gärna med dig personligen för att kunna lösa dina frågor individuellt!


Rea
PERGOLUX Sidoskydd S1
från 8 000 kr Ordinarie pris 10 000 kr Spara 20%
Rea
PERGOLUX Glasväggar S1
från 19 680 kr Ordinarie pris 24 600 kr Spara 20%
PERGOLUX Ribbvägg S1
från 11 000 kr
Rea
PERGOLUX LED-Ljus S1
från 2 990 kr Ordinarie pris 3 985 kr Spara 25%
PERGOLUX Värmelampa
3 600 kr